De eerste oefenwedstrijd van onze senioren die zou plaatsvinden op woensdagavond 24 juli, is afgelast. Kadijk heeft (door de hitte?) forfait gegeven voor deze match. Misschien is dit niet zo slecht omwille van het warmterecord dat vandaag is gevestigd in Kleine Brogel. Wie onze jongens aan het werk wil zien, zal geduld nog even moeten hebben.

Deze avond had trainer Jef Henkens een eerste rustige oefensessie gepland. Er zijn nog heel wat jongens op vakantie, maar toch tekenden al 27 spartanen present. Zij roken en testten het mooie gras van de nieuw aangelegde oefenvelden. In de dug-out aanschouwden voorzitter Jos, bestuurslid Thieu en afgevaardigde Cor de troepen (zie foto). 

Onze sportieve commissie is heel wat wedstrijden gaan bekijken om potentiële versterkingen te selecteren. Deze jongen kenden we vooraf helemaal niet, maar nadat we hem aan het werk hadden gezien, waren we heel snel overtuigd van zijn kwaliteiten. Aan deze gast gaan we nog veel plezier beleven! Een eerste kennismaking met Vincent...

De gemeentelijke sportdienst zet zo nu en dan ergens in de gemeente een ijzeren voetbalkooi. Ze heeft een tijdje op de parking van het Fierkant gestaan, maar nu mag de kooi een maand parkeren op het veld achter de staantribune van Sparta. Hopelijk wordt de voetbalkooi ook daadwerkelijk gebruikt.

Met Senne hebben we er weer iemand bij die met heel veel goesting en drive bij Sparta komt voetballen. Als broer van Jente hoefde hij niet ver te zoeken om iets te weten te komen over zijn nieuwe club. Senne is een goeie vriend van Wouter en vandaar dat beiden samen de transfer maakten. We stellen Senne graag even voor a.d.h.v. onze vragenlijst.

Pagina 1 van 31

Volg Sparta Lille