Dames winnen overtuigend tegen Molenbeersel

Veel mist en zeer koude temperaturen zaterdagmorgen in Lille. Maar dat weerhoudt onze dames niet om er stevig in te vliegen. Met 1 reserve op de bank beginnen ze eraan. En al in de 3de minuut wordt er gescoord door Ilse(10), mooie goal! In de 10de minuut wordt het 2-0, deze maal in de netten gestampt door Jessy(6). Knap, Jessy!  

Er wordt mooie voetbal geleverd! Al in de 18de minuut wordt er een stevige voorsprong gemaakt en komt de score op 3-0, wauw Jessy! En in de 22ste minuut wordt het 4-0, na een penalty door een handsbal, en wederom Jessy! In de 30ste minuut een zeer mooie actie van Whitley(11), met een corner tot gevolg. In de 32ste minuut maakt ons machine, Jessy, er een mooie 5-0 van. In de 41ste minuut een corner voor Molenbeersel, maar onze dames staan in de weg.

Na de eerste helft wordt Femke(5) gewisseld voor Annelies(2), komaan dames nog zo een mooie helft als de eerste!
 In de 61ste minuut wordt het 6-0, mooi gescoord door Britt(4). In de 68ste minuut scoort Jessy(6) nogmaals voor haar de vijfde van vandaag in totaal, de 7de van de dag. Hier blijft het bij. De dames hebben vandaag zo een mooi spel neergezet, dit was de beste match die ze tot nu toe hebben gespeeld! Proficiat, dames!  (Kim)

           

Volg Sparta Lille