Reserven zetten zegereeks verder op het veld van BS Sport

Onze reserven halen de laatste weken weer klinkende overwinningen die een beetje doen mijmeren naar het kampioenenteam van vorig seizoen. Na 10 minuten verstuurde Felix een lange bal richting Marnic. Die kapte zijn man uit en werd dan foutief gestopt. Lode krulde de vrije trap mooi over de muur binnen: 0-1.

Bij de volgende actie bediende Torsten Marnic die opnieuw zijn man in de wind zette, maar onze spits knalde los over de kooi. Lode wandelde naar de overkant van het veld en legde de bal terug naar Steven die naar de hoek mikte, maar hun keeper dook de bal uit de benedenhoek. Marnic verstuurde een diepe bal naar Olaf die zich vrijmaakte en net naast de paal stak. Felix gaf een onbereikbare bal op Olaf, maar hun doelman verkeek zich en zo werd het een simpel binnentikkertje voor Olaf die goed was gevolgd: 0-2. Joris kapte 2 man uit en bediende Olaf die scoorde, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Siemen begon aan een solo langs de lijn, zette onderweg 3 man te kijk en duwde vervolgens met links in de korte hoek binnen: 0-3, knappe goal! Berbroek zorgde dan ook een keertje voor gevaar. Na een mooie doorsteekpass besloot hun spits enkele meters over de lat. Siemen zette zich nogmaals goed door op de flank en gaf de bal mee aan Marnic die hem langs de doelman binnenlegde: 0-4. De thuisploeg voetbalde zowaar nog een kans bij elkaar, maar keeper Milan redde knap. 0-4 bij de rust.

Na de pauze bezegelde Sparta de wedstrijd helemaal, voor zover dat nog niet het geval was. Lode kapte 2 man uit en tekende voor de 0-5 met een laag schot. Balverlies op ons middenveld leverde BS Sport een kans op, maar hun aanvaller trapte pal op Milan. Mistasten in onze verdediging werd bijna afgestraft, maar het vizier van hun spits stond opnieuw veel te hoog. Youngster Stefan kon alleen op de doelman af, maar die kwam goed uit en bracht redding buiten de zestien. Een hoekschop van de thuisploeg eindigde in de kluts en de bal viel zowaar achter Milan in doel: 1-5. Een paar minuten voor tijd kon Berbroek zelfs nog milderen tot 2-5.  (Sander)

De ploeg: Milan, Joris, Martijn, Ron, Lode, Torsten, Lieven, Steven, Marnic, Marnic, Felix, Olaf, Siemen, Stefan Peeters, Davincio Samseij

 

Volg Sparta Lille