Reserven winnen bij de leider!

De reserven moesten gisteren harken om het wedstrijdblad gevuld te krijgen. Er zaten 2 jongens van de U17, Stefan en Joris D, op de bank en trainer Nick zette zichzelf daar ook naast in geval van nood. Met de smalle kern moesten onze mannen naar Sp. Winterslag, mede-leider met Amandina in het kampioenschap. Maar Sparta ging door op het elan van voor de winterstop.

Bij de rust stond het 0-1 met een doelpunt van Olaf. Na de pauze maakte Winterslag gelijk, maar kort daarna klom Sparta weer op voorsprong naar 1-2 met opnieuw een goal van Olaf. Volgens de aanwezigen was het een ruim verdiende zege: Sparta was de beste ploeg, had het meeste balbezit en de meeste kansen.

Zo krijgen onze jongens de tweede plaats terug in het vizier: Winterslag en Zonhoven tellen één schamel puntje meer dan Sparta en Amandina blijft leider. Maar de komende weken worden zwaar voor onze ploeg, want het wordt niet gemakkelijk om met onze smalle kern de winter- en blokperiode op te vangen. Olaf heeft enkele weken examens en Yves en Lieven zijn volgende week geschorst. Goed nieuws is wel dat Jarne terug paraat is na een kleine ingreep. 

De ploeg: Milan, Yves, Sijmen, Ron, Lieven, Olaf, Siemen, Joris M, Lode, Torsten, Marnic, Stefan, Joris D en Nick

 

Volg Sparta Lille