Reserven nemen vlot de maat van Boxberg

Alle respect voor onze tegenstander van vandaag die in moeilijke omstandigheden toch naar Lille kwam om de match te spelen i.p.v. forfait te geven! Boxberg had welgeteld 11 man, hun afgevaardigde incluis. Sparta had de wedstrijd meteen in handen, maar toch duurde het een tijdje vooraleer de score werd geopend.

Siemen nam een bal aan in de zestien, draaide zich vrij en vlamde droog de 1-0 tegen de netten. Even later rondde Tonye een lage center aan de eerste paal af: 2-0. Erwin knikte een corner van Tonye mooi in de korte hoek binnen en zo gingen we rusten met een 3-0 voorsprong.

De tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde, maar dat was niet verwonderlijk aangezien Boxberg geen enkele wissel had. Siemen dreef de score op tot 4-0 en Tonye mocht op aangeven van Ron de 5-0 in de hoek duwen. Jeroen kon zijn graantje meepikken en tekende met een lage schuiver voor de 6-0. Tot slot mocht Siemen zijn sterke match bekronen met zijn derde doelpunt: op aangeven van Erwin nam hij de bal lekker aan en rondde in een vloeiende beweging knap af: 7-0.

De ploeg: Joeri, Axel, Lieven, Ron, Erwin, Glenn, Alex, Siemen, Torsten, Steven, Tonye, Jeroen, Jan, Joris 

Volg Sparta Lille