Reserven bijten in het zand tegen BS Sport

Onze reserven moesten dit weekend al op vrijdagavond aan de bak. Er wachtte hen de verre verplaatsing naar Berbroek-Schulen. Jammer genoeg konden onze jongens geen punten mee naar huis nemen.

De eerste helft was redelijk gesloten, maar de beste mogelijkheden waren voor Sparta. Toch kwam er geen enkele ploeg tot scoren waardoor we gingen rusten met een 0-0 tussenstand. Net na de rust bracht Torsten onze reserven op voorsprong. De thuisploeg reageerde met enkele mogelijkheden. Het was echter Sparta dat goede kansen kreeg om de voorsprong uit te diepen. Torsten schoot op de paal en even later kreeg ook Tonye een grote kans, maar hij miste zijn rebound voor open doel. Hun doelman moest nog enkele keren tussenkomen, maar onze jongens konden het net niet vinden. Naargelang de tweede helft vorderde kwam BS Sport beter in de match. Dat resulteerde een kwartier voor tijd in de gelijkmaker. Hun flankspeler had een mooie actie in huis en sneed naar binnen. In de zestien zette hij zich sterk door en legde de bal panklaar voor zijn teamgenoot die simpel kon binnentrappen. In het absolute slot kregen Sparta nog het deksel op de neus. Joris D. kreeg de bal van wel heel dichtbij tegen de arm aangeschoten en de ref wees naar de stip. Joeri hield de penalty nog bijna uit zijn goal, maar in de slotminuut haalde BS Sport de overwinning dus binnen. (F)

De ploeg: Joeri, Joris De Cremer, Axel, Jentel, Lode, Alex, Jan Leurs, Stefan, Torsten, Erwin, Tonye, Senne, Robbe, Franky

Ik kon er zelf jammer genoeg niet bij zijn. Voor het verslag heb ik me gebaseerd op de Facebookpagina van BS Sport. Hun afgevaardigde maakt ook wekelijks een beeldverslag. De samenvatting vind je door op deze link te klikken:

https://www.youtube.com/watch?v=AiFNwtKTnmc&feature=youtu.be

Volg Sparta Lille