Dames ondanks nieuwe ster onderuit in Maasland

Een aangename en een beetje grappige verrassing vandaag! Door de vele kwetsuren zijn we maar met 11 'man', maar geen nood: onze afgevaardigde, Kim, zet zich in als 12de man op de bank om ons uit de nood te helpen!
Al na 1 minuut een jammerlijke goal voor de andere ploeg.

Michelle wordt na een kwartiertje even van het veld gehaald met pijn aan haar knie, opgelopen in de opwarming, maar na wat verzorging staat ze terug op het veld. Bikkelhard vechten! Chapeau, Michelle! Sparta staat sterk, maar we kunnen in de 30ste minuut de 2-0 niet voorkomen. Vlak voor de rust, in minuut 43 valt ook nog de 3-0.
Ook vlak na de rust krijgt Maasland een kans die ze nemen: 4-0 in de 5ste minuut. In minuut 73 kan Marie-Julie haar aanval afwerken! De goal die we nodig hadden om de moed hoog te houden. Sjieke goal, Marie-Julie! Na 85 minuten mag onze bankzitter ook voetballen; Chelsey wordt gewisseld voor Kim en ze heeft véél supporters bij ;)! Eindstand: 4-1. Sparta heeft gevochten voor elk balletje en de meiden mogen terecht trots op zichzelf zijn! De sfeer en gezelligheid blijven een dikke 10/10!  (Annelies)

Foto: Afgevaardigde, Kim, met het rugnummer van haar gekwetste dochter, Marie, in volle actie!


Volg Sparta Lille